مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان کرمانشاه گفت: ۲۲ نقطه حادثهخیز در استان شناسایی شده که در دست اقدام است.
فریبرز کرمی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: در استان کرمانشاه بیش از ۸ هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی با پنچ مرز رسمی (سومار، خسروی، پرویزخان، شیخ صله و شوشمی) داریم که ترفیک بالایی از نظر تجارت دارند.
وی از کرمانشاه به عنوان دروازه کربلا یاد کرد و گفت: سالهاست که این استان به عنوان پل ارتباطی بین مرکز کشور و مرز مهران با ترانزیت زوار و همچنین مرز خسروی به عنوان مقصد زوار معرفی شده، لذا میطلبد که راههای این استان مورد قبول و تأیید مردم و مسؤولان باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان کرمانشاه در خصوص وضعیت جادهها، گفت: طی سالهای گذشته، ۱۰۲ نقطه شناسنامهدار حادثهخیز باتوجه به فراوانی تصادف و نوع تصادف که منجر به فوت کاربران جادهای شده شناسایی شده که علاوه بر آن با هماهنگی پلیس هم تقریبا ۴۰ نقطه که دارای تصادف بودند، شناسایی شده بود.
وی خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته مشکل جادهها را از نظر هندسی با احداث تقاطعهای همسطح، چند باند کردن، شانهسازی و... ایمنسازی کردیم و الان از ۱۴۲ نقطه حادثهخیز ۲۲ نقطه باقیمانده که در دست اقدام هستند.
کرمی گفت: بیش از یکهزار و ۱۰۰ تُن آسفالت به صورت امانی و پیمانی پخش شده و بیش از ۴۵۰ کیلومتر راه هم ساخته شده هم روکش و نگهداری شده است.
وی با اشاره به مشکل اعتباری و وجود ۷۰۰ کیلومتر راه شوسه و خاکی در استان، تصریح کرد: از ۸ هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه استان حدود ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی و فرعی است که باید اعتبارات آن از استان تأمین شود که حدود ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان برای آن برآورد شده است.
پایان پیام/پ